Mi történik a jelentkezés után

Értékelés

Első körben a beérkezett önéletrajzokat áttekintjük. Ha szerintünk nem Te vagy az esélyes jelölt a munkára, akkor is visszajelzünk neked e-mailben.

Megkeresés

Ha esélyesnek találunk a pozícióra, telefonon hívunk. Beszélünk a feladatokról, és nem csak mi kérdezünk Tőled, Te is tehetsz fel kérdéseket nekünk. Ha úgy érezzük, mégsem „egyezünk”, jelezzük neked e-mailben.

Interjú

Ha az első beszélgetés sikeres volt, interjú következik. Ezen a HR-es kolléga és az adott terület vezetője vagy vezetői is részt vesznek. Kíváncsiak leszünk munkatapasztalataidra, képességeidre és terveidre. Te pedig megismerheted a céget, a feladatokat, na és persze a leendő csapatodat is. Az interjú több kör is lehet, egyes pozíciók esetében pedig szakmai teszttel is kiegészülhet.

Visszajelzés

Sikeres pályázás esetén természetesen állásajánlatot kapsz, mely tartalmazza a javadalmazási csomagot és azt követően egyeztetjük a munkakezdés időpontját. Ha nem Téged választunk, mindig jelezzük. Abban is biztos lehetsz, hogy keresni fogunk, ha tapasztalatodnak és érdeklődésednek megfelelő ajánlatunk lesz.